NORDIC WALKING "DE BARONIE"

 

 

 

 

  

 

Speciale wandelingen......

 

Meerdere keren per jaar organiseren we voor onze leden speciale wandelingen. Hierbij worden routes uitgestippeld van ongeveer 10 en 15 km.

 

Zo hebben we in april 2016 onze traditionele Lentewandeling (wel met een speciaal uitgebreid programma ivm ons 10-jarig jubileum) georganiseerd in De Biesbosch waar we een mooie wandeling o.l.v. een gids van Staatsbosbeheer hebben gemaakt. Tijdens deze wandeling is ook de eendenkooi bezocht. Na afloop werd nog een boottocht van 2 uur door de Biesbosch gemaakt, terwijl we ondertussen genoten van een heerlijke lunch.

 

De Lentewandeling was georganiseerd in de Loonse en Drunenese Duinen. 


De Herfstwandeling in oktober 2018 hebben we onder goede omstandigheden gelopen in het natuurgebied van de Roovertsche Lei onder Goirle. En ook de Nieuwjaarswandeling dichtbij Breda is altijd heel gezellig.

Na afloop van de speciale wandeling gebruiken we gezamenlijk een lichte lunch, waarbij we nog eens napraten over de mooie omgeving en het wel en wee van onze wandelaars.

  

Foto's van speciale wandelingen in de afgelopen twee jaar vind je achter de tab "Fotoalbums".
 

 

 

 

 

NORDIC WALKING "DE BARONIE" | info@nwdb.nl .... (© verboden gehele of delen van teksten en foto's van deze website te kopiëren of te plaatsen op andere websites)