NORDIC WALKING "DE BARONIE"

 

Agenda......                        

                          

Nieuwjaarswandeling 2019 

In januari 2019, het tweede deel van het wandelseizoen 2018/2019, zijn we met de reguliere wandelingen begonnen op zaterdag 5 januari. De Nieuwjaars-wandeling was een week later gepland op zaterdag 12 januari 2019 in de Boschwachterij Dorst.

 

De Lentewandeling is gepland op zondag 7 april. We gaan lopen in natuurgebied De Pannenhoef en starten vanaf het Aardbeienterras bij Rijsbergen. We starten met drie groepen; de te lopen afstanden zijn 6, 10 en
13 km.  Na afloop van de wandeling genieten we gezamenlijk van een ouderwetse boerenkoffietafel bij het Aardbeienterras.

 

Kennismakingsdag Nordic Walking 

Op zaterdag 6 april 2019 tussen 9.00 en 12.00 uur houden we i.s.m. diverse andere Westbrabantse atletiekverenigingen onze jaarlijkse open dag in het Mastbos aan het eind van de Huisdreef. Iedereen is van harte welkom.

 

De laatste wandeling voor de zomervakantie is op zondag 30 juni 2019.

 

Gedurende de maanden juli en augustus zijn er geen reguliere wandelingen gepland vanuit NWDB, maar de meeste wandelgroepen organiseren op eigen gelegenheid wandelingen in het Mastbos of elders.

 

Waar en wanneer starten we met onze wekelijkse wandelingen?

  

Woensdag         9.30 uur – 11.00 uur locatie De Kogelvanger, Galderseweg 55
                          (tevens mogelijkheid te stoppen om 10.30 uur)

Zaterdag            9.30 uur – 11.00 uur locatie De Boschwachter, Huisdreef 4

Zondag              9.30 uur – 11.00 uur locatie De Kogelvanger, Galderseweg 55

   
 

Rabobank Breda Clubkas Campagne:

 NWDB had zich ook voor 2018 ingeschreven voor de Rabobank Breda Clubkas Campagne. Dat levert extra geld op voor onze vereniging. Dit extra geld is besteed aan de aanschaf van een NWDB-banner. Bij de lentewandeling 2018 is deze banner gepresenteerd aan de leden. 

Ook in 2019 doet NWDB mee met de Clubkas Campagne. Rabobank heeft de opzet enigszins gewijzigd. De campagne valt samen met de Week van de Coöperatie in oktober. Op deze manier vindt de campagne landelijk bij alle Rabobanken tegelijk plaats.  

 

Overleg NW wandelgroepen Westbrabant:

NWDB heeft zich aangesloten bij het overleg van diverse NW wandelgroepen in Westbrabant. Het doel van dit overleg is meer aandacht te vragen voor onze sport. Zo wordt er, evenals vorig jaar, op 6 april 2018 een regionale open dag georganiseerd om de Nordic Walking sport te promoten. Paul van Raamsdonk en Harriët Pinxteren vertegenwoordigen NWDB in deze overleggroep.


Aanschaf strippenkaart: 

Wandelaars die een nieuwe kaart willen kopen bij hun begeleider, vragen we om 15 minuten eerder te komen zodat we toch op tijd met de wandelingen kunnen starten.

(als je voor iemand een aardigheidje zoekt: geef elkaar eens een strippenkaart cadeau!) 

NORDIC WALKING "DE BARONIE" | info@nwdb.nl .... (© verboden gehele of delen van teksten en foto's van deze website te kopiëren of te plaatsen op andere websites)