NORDIC WALKING "DE BARONIE"

 

Agenda......                        

                          

  De laatste wandeling voor de zomervakantie is op zondag 30 juni 2019.

De eerste wandeling van het seizoen 2019-2020 start op zaterdag 31 augustus.

 

Gedurende de maanden juli en augustus zijn er geen reguliere wandelingen gepland vanuit NWDB, maar de meeste wandelgroepen organiseren op eigen gelegenheid wandelingen in het Mastbos of elders.

 

Waar en wanneer starten we met onze wekelijkse wandelingen?

  

Woensdag, zomer   9.00 uur – 10.30 uur locatie De Kogelvanger, Galderseweg 55

Woensdag, winter    9.30 uur  11.00 uur locatie De Kogelvanger, Galderseweg 55
                                (tevens mogelijkheid te stoppen om 10.30 uur resp. 11.00 uur)

Zaterdag                 9.30 uur – 11.00 uur locatie De Boschwachter, Huisdreef 4

Zondag                   9.30 uur – 11.00 uur locatie De Kogelvanger, Galderseweg 55

   
Herfstwandeling 2019:

De Herfstwandeling 2019 is gepland op zaterdag 5 oktober 2019. Informatie o.a. over de vertreklocatie en starttijden via de begeleiding en/of Nieuwsbrief.

 

Nieuwjaarswandeling 2020:

Voor de Nieuwjaarswandeling is de datum zaterdag 11 januari 2020 gereserveerd. Ivm mogelijk minder goede weersomsrtandigheden lopen we in Breda of in ieder geval dicht in de buurt.

 

Rabobank Breda Clubkas Campagne:

 NWDB had zich ook voor 2018 ingeschreven voor de Rabobank Breda Clubkas Campagne. Dat levert extra geld op voor onze vereniging. Dit extra geld is besteed aan de aanschaf van een NWDB-banner. Bij de lentewandeling 2018 is deze banner gepresenteerd aan de leden. 

Ook in 2019 doet NWDB mee met de Clubkas Campagne. Rabobank heeft de opzet enigszins gewijzigd. De campagne valt samen met de Week van de Coöperatie in oktober. Op deze manier vindt de campagne landelijk bij alle Rabobanken tegelijk plaats.  

 

Overleg NW wandelgroepen Westbrabant:

NWDB heeft zich aangesloten bij het overleg van diverse NW wandelgroepen in Westbrabant. Het doel van dit overleg is meer aandacht te vragen voor onze sport. Zo werd er, evenals vorig jaar, op 6 april 2019 een regionale open dag georganiseerd om de Nordic Walking sport te promoten. Paul van Raamsdonk en Harriët Pinxteren vertegenwoordigen NWDB in deze overleggroep.


Aanschaf strippenkaart: 

Wandelaars die een nieuwe kaart willen kopen bij hun begeleider, vragen we om 15 minuten eerder te komen zodat we toch op tijd met de wandelingen kunnen starten.

De prijs van een strippenkaart is € 25,00 voor 10 wandelingen. Je kunt met elke groep meelopen, dus ook meerdere keren per week, op de woensdag, zaterdag en zondag.

(als je voor iemand een aardigheidje zoekt: geef elkaar eens een strippenkaart cadeau!).

NORDIC WALKING "DE BARONIE" | info@nwdb.nl .... (© verboden gehele of delen van teksten en foto's van deze website te kopiëren of te plaatsen op andere websites)