NORDIC WALKING "DE BARONIE"

 

Agenda......                        

                          

 

In januari 2019, het tweede deel van het wandelseizoen 2018/2019, beginnen we met de reguliere wandelingen op zaterdag 5 januari. De Nieuwjaarswandeling is een week later gepland op zaterdag 12 januari 2019.

 

De Lentewandeling is gepland op zondag 7 april. Er is nog niet besloten waar we gaan wandelen.

 

De laatste wandeling voor de zomervakantie is op zondag 30 juni 2019.

 

Gedurende de maanden juli en augustus zijn er geen reguliere wandelingen gepland vanuit NWDB, maar de meeste wandelgroepen organiseren op eigen gelegenheid wandelingen in het Mastbos of elders.

 

Waar en wanneer starten we met onze wekelijkse wandelingen?

  

Woensdag         9.30 uur – 11.00 uur locatie De Kogelvanger, Galderseweg 55
                          (tevens mogelijkheid te stoppen om 10.30 uur)

Zaterdag            9.30 uur – 11.00 uur locatie De Boschwachter, Huisdreef 4

Zondag              9.30 uur – 11.00 uur locatie De Kogelvanger, Galderseweg 55

   
Nieuwjaarswandeling 2019: De Nieuwjaarswandeling 2019 staat gepland op zaterdag 12 januari.Noteer deze datum alvast in je agenda. Ook nu weer wordt er een wandeling georganiseerd in de nabije omgeving van Breda. We vertrekken vanaf de Seterse Hoeve en lopen in de Boschwachterij Dorst. Nadere informatie volgt in de Nieuwsbrief van december. 

  

Rabobank Breda Clubkas Campagne:

 NWDB had zich ook voor 2018 ingeschreven voor de Rabobank Breda Clubkas Campagne. Dat levert extra geld op voor onze vereniging. Dit extra geld is besteed aan de aanschaf van een NWDB-banner. Bij de lentewandeling 2018 is deze banner gepresenteerd aan de leden. 

 

Overleg NW wandelgroepen Westbrabant:

NWDB heeft zich aangesloten bij het overleg van diverse NW wandelgroepen in Westbrabant. Het doel van dit overleg is meer aandacht te vragen voor onze sport. Zo is er in april 2018 een regionale open dag georganiseerd om de Nordic Walking sport te promoten. Paul van Raamsdonk en Harriët Pinxteren vertegenwoordigen NWDB in deze overleggroep.


Aanschaf strippenkaart: 

Wandelaars die een nieuwe kaart willen kopen bij hun begeleider, vragen we om 15 minuten eerder te komen zodat we toch op tijd met de wandelingen kunnen starten.

(als je voor iemand een aardigheidje zoekt: geef elkaar eens een strippenkaart cadeau!) 

NORDIC WALKING "DE BARONIE" | info@nwdb.nl .... (© verboden gehele of delen van teksten en foto's van deze website te kopiëren of te plaatsen op andere websites)