NORDIC WALKING "DE BARONIE"

 

Wie we zijn......

 

 

Wij, de begeleiding, zijn allemaal enthousiaste Nordic Walkers die na het volgen van een cursus zo mogelijk nog enthousiaster zijn geworden. We hebben aanvullende cursussen gevolgd (inmiddels zijn drie van ons gecertificeerd NW-instructeur). In 2006 is onze NW wandelgroep opgericht. Dat is  NWDB, Stichting Nordic Walking De Baronie.

 

Inmiddels hebben we zo'n 60 enthousiaste leden, die in verschillende groepen elke week op woensdag-, zaterdag- of zondagmorgen in en rond het Mastbos bij Breda hun sport beoefenen.

Iedereen die een basiscursus Nordic Walking heeft gevolgd kan met ons meelopen.
Zou je graag mee willen doen, maar heb je nog geen cursus Nordic Walking gevolgd? Vraag dan een proefwandeling aan via het contactformulier.

 

Naast de begeleidingsgroep heeft NWDB uiteraard ook een actief bestuur, bestaande uit enkele wandelaars en begeleiding:

Paul van Raamsdonk, voorzitter en ledenadministratie

Ad Korse, secretaris

Ton de Jong, penningmeester

Hennie Beijer, redactie Nieuwsbrief en beheer website

 

Op de volgende bladzijden stellen we ons begeleidingsteam even aan je voor. Ton de Jong op woensdag, Bas de Bok op zaterdag en Ingrid Verbogt op zondag en invalbegeleider Carla Eysbach.

NORDIC WALKING "DE BARONIE" | info@nwdb.nl .... (© verboden gehele of delen van teksten en foto's van deze website te kopiëren of te plaatsen op andere websites)