NORDIC WALKING "DE BARONIE"

 

 

Wat we doen......

 
is je een leuk en logisch vervolg aanbieden op een cursus Nordic Walking!

Op verschillende manieren en op een hele plezierige wijze zijn we met Nordic Walking bezig. We wandelen op de woensdag-,  zaterdag- en zondagochtend met groepjes van 10 -  20 personen in of rondom het Mastbos bij Breda. De start op woensdag in de zomer is om 9.00 uur en in de winter om 9.30 uur. De weekendwandelingen starten altijd om 9.30 uur.  Na een kort stukje inlopen volgt een warming-up, waarna we aan de serieuze wandeling beginnen. Gedurende deze wandeling wordt vaak een spelelement of leuke oefening ingebracht om de techniek en/of de conditie te verbeteren. Na afloop wordt nog gezamenlijk een cooling-down gedaan.  

Per seizoensperiode houden we ook enkele keren een speciale wandeling om bijvoorbeeld eens een keer in een totaal andere omgeving rond te kijken en met o.a. de mogellijkheid voor de wat fanatiekere lopers een langere afstand te lopen.  Iedereen die graag mee wil lopen kan dit doen door de aanschaf van een (seizoensgebonden) strippenkaart. Deze is te verkrijgen bij de leiding voor aanvang van de wandeling. Kosten voor de strippenkaart zijn slechts € 25 voor 10 strippen en hiermee kan aan alle wandelingen op de diverse dagen worden meegedaan. De kaart kan ook door meerdere personen die lid zijn van NW de Baronie, tegelijk gebruikt worden.

NORDIC WALKING "DE BARONIE" | info@nwdb.nl .... (© verboden gehele of delen van teksten en foto's van deze website te kopiëren of te plaatsen op andere websites)