NORDIC WALKING "DE BARONIE"

 

Kennismakingsdag Nordic Walking, gepland in april 2020 is wegens corona gecanceld.

Kennismakingsdag Nordic Walking op 6 april 2019.

 

Op zaterdag 6 april 2019 organiseren een aantal West Brabantse atletiek- verengingen afd. Nordic Walking een kennismakingsdag om deze sport te promoten bij jong en oud.

 

In Breda organiseert Nordic Walking de Baronie (NWDB) deze kennismakingsdag.

 

Locatie:

Huisdreef/Stouw in het Mastbos ter hoogte van huisje Staatsbosbeheer.

 

De kennismakingsdag is een gezamenlijk initiatief van Achillis (Etten-Leur), Avo`83 (Oudenbosch), Nordic Walking de Baronie (Breda), Groene Ster (Zevenbergen), Spiridon (Gilze-Rijen), Spado (Bergen op Zoom) en Thor(Roosendaal).

 

Progamma:

 

* Datum: zaterdag 6 april 2019 tijd tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

 

* Locatie: Mastbos   Huisdreef, ter hoogte van het huisje van Staatsboos beheer.

           

* We staan op deze plek met een informatie tafel. U kunt alle inlichtingen krijgen over onze vereniging en onze sport, o.a. over het lopen met poles (stokken).

 

* Er zijn poles beschikbaar om Nordic Walking zelfs eens te proberen.

 

* Tussen 10.00 en 11.00 uur komt onze zaterdag groep langs, en u kunt ook dan alle vragen stellen.

  

Kom van de bank af en ga bewegen, wij als Nordic Walking De Baronie dagen zoveel mensen uit om op onze open dag kennis te komen maken met deze energieke sport. Door het lopen met poles (stokken) train je je lichaam intensief. Goed voor je lijf dus, en het is heerlijk om samen in de buitenlucht te sporten. Een korte cursus volstaat om de techniek onder de knie te krijgen.

 

Nordic Walking is van oorsprong een Scandinavische sport. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Nordic Walking de Baronie te Breda. 
Per e mail: 
info@nwdb.nl of telefonisch 06-13925538.

  

NORDIC WALKING "DE BARONIE" | info@nwdb.nl .... (© verboden gehele of delen van teksten en foto's van deze website te kopiëren of te plaatsen op andere websites)